گفتگو
کارگرپیشه: ساموراییها تیم واقعی خود را نشان ندادند/ ایران و ژاپن فینالیستهای این دوره هستند
سرمربی اسبق تیم ملی والیبال ایران گفت: ژاپن عنوان سومی لیگ ملتها را دارد و در دیدار با تایلند تیم واقعی خود را نشان نداد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، یدالل...
پورعروجی: شاهد یکی از بهترین میزبانیها هستیم/ کرهجنوبی تیمی حرفهای است
سرمربی تیم ملی والیبال بنگلادش با اشاره به تجربه حضور این تیم در رویدادهای مختلف گفت: شاهد یکی از بهترین میزبانیها و برگزاری رقابتها در ارومیه هستیم. به گزارش روابط ...
کریخوانی کاپیتان کره جنوبی برای تیمها
کاپیتان تیم ملی والیبال کره جنوبی گفت: پیش از این در یکسری مسابقات نتوانسته بودیم به خوبی عمل کنیم و به همین خاطر برای پیروزی در تمام مسابقات و قهرمانی در رقابتهای آسیا آمدیم. ...
غرفور: بازی منصفانهای مقابل ایران خواهیم داشت
کاپیتان تیم ملی والیبال عراق بعد از بازی برابر هنگکنگ درخصوص مسابقه با ایران گفت: رقابت منصفانهای خواهیم داشت ولی تجربه ایران از عراق بیشتر است. به گزارش روابط عمومی...
غنی حسین: از بازی در ایران خوشحالیم/از بازیکنانم راضی هستم
مربی تیم ملی عراق پس از پیروزی تیمش در مصاف با هنگکنگ گفت: از بازی در ایران خوشحالیم و از عملکرد بازیکنانم در اولین مسابقه راضی هستم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون وا...
لوویچ: بازی سختی مقابل عراق داشتیم
سرمربی تیم ملی هنگکنگ پس از شکست مقابل عراق گفت: بازی سختی بود و به کسب تجربه تیم جوان هنگکنگ در این مسابقات کمک کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال ایران، در...
سرکار: قطر با بازی بی نقص به پیروزی رسید
سرمربی تیم ملی والیبال هند گفت: در دیدار مقابل قطر خوب بازی کردیم اما قطریها واقعا عالی و بینقص بودند و به پیروزی رسیدند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، جاید...
اندرس سوتو: تماشاگران سورپرایزمان کردند/ بیصبرانه منتظر بازی تیم ملی ایران هستم
سرمربی تیم ملی والیبال قطر گفت: امروز تماشاگران ارومیهای با تشویق تیم قطر سورپرایزیمان کردند و بیصبرانه منتظرم تا دیدار تیم ملی ایران و جو ورزشگاه را ببینم. به گزارش...
جیه: به قدرت بدنی چین باختیم
سرمربی تیم ملی والیبال اندونزی گفت: بازی با کیفیتی انجام دادیم ولی به قدرت بدنی چین باختیم. به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، جیئانگ جیه با اشاره به بدشانسی تیمی ...