شوندی: باید با تغییرات علم والیبال جهان حرکت کنیم
رئیس کمیته آموزش و پژوهش فدراسیون والیبال گفت: تغییرات جدیدی در علم والیبال و علوم مرتبط با آن ایجاد شده است که اگر مدرسان ایران با این تغییرات هماهنگ نشوند، والیبال کشورمان برای رشد و توسعه همگام با قدرت های جهانی دچار مشکل می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، نادر شوندی با اشاره به برگزاری دوره «یکسان سازی روش تدریس و تربیت مدرس والیبال» در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری افزود: برای برگزاری این دوره اهداف متعددی در نظر گرفته ایم که یکسان شدن منابع تدریس دوره های مربیگری از جمله آنان است. کمیته آموزش و پژوهش فدراسیون والیبال برای نیل به این هدف کتابی تالیف و گردآوری کرده است که در دورههای آینده منبع تدریس در دوره درجه سه مربیگری خواهد بود.
وی در ادامه به دیگر اهداف کمیته آموزش در برگزاری دوره یکسان سازی روش تدریس مانند تهیه پاورپوینت آموزشی و ضرورت استفاده کلیه مدرسان از آن در کلاس مربیگری اشاره کرد و گفت: همچنین سئولات آزمون های تئوری پایان دوره به صورت یکسان از طرف کمیته آموزش در روز پایان برای مدرسان ارسال می شود، بنابر این آزمون ها نیز یکسان سازی و استاندارد سازی می شوند.
رئیس کمیته آموزش و پژوهش فدراسیون والیبال تاکید کرد: تغییرات عمده ای در علم والیبال و علوم مرتبط با آن ایجاد شده است، بنابر این در برگزاری دوره های مربیگری بازنگری شده و سرفصل های جدیدی برای مدرسان تهیه شده است. مدرسان نیز باید در دوره های آتی مربیگری، از این سرفصل ها استفاده کنند. همچنین آزمون های عملی تغییرات کلی پیدا کرده است به گونه ای که بتوانند توانایی مربیان را اندازه گیری کنند. قبلا آزمون ها تنها مهارتی بودند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا مدرسان جدیدی نیز اضافه می شوند؟ گفت: برای حضور در دوره «یکسان سازی روش تدریس و تربیت مدرس والیبال» از تمامی مدرسان فعلی والیبال در سراسر کشور دعوت شده است. در برخی استان ها یا مدرس نداشته ایم یا تعداد آنان بسیار کم بود به همین دلیل تعدادی مدرس جدید که شرایط لازم را دارا باشندٰ دعوت شدند. این شرایط شامل داشتن مدرک مربیگری درجه دو، دارا بودن مدرک کارشناسی و بالاتر، آشنایی با زبان و کامپیوتر و سابقه تدریس است. استان های کرمان، کرمانشاه، کردستان، فارس، هرمزگان، زنجان، چهار محال و بختیاری و کهکلیویه و بویراحمد از جمله استانهایی هستند که تعداد مدرسان آنان کم بود و مدرسین جدید دعوت به کار شدند.
شوندی در پاسخ به این سئوال که آیا حضور ۱۴۰ مدرس در کشور برای ورزش والیبال زیاد نیست، گفت: مدرسان برای تدریس باید شرایط لازم را داشته باشند. این تعداد دعوت شدند اما در پایان دوره آنها مورد ارزیابی دقیق قرار می گیرند. در ضمن مدرسان برای فعالیت در این زمینه ملزم به بروزرسانی اطلاعات و معلومات والیبالی خود از طریق شرکت در سمینارها و دوره های تخصصی والیبال هستند. به همین دلیل اولویت کاری کمیته آموزش استفاده از مدرسان فعال و پویا در دوره های آموزشی است.
رئیس کمیته آموزش و پژوهش فدراسیون والیبال درباره برنامه های همایش دو روزه «یکسان سازی روش تدریس و تربیت مدرس والیبال» گفت: این همایش در روزهای ۲۲ و ۲۳ تیرماه برگزار میشود. نخستین روز این همایش از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۸ روز پنج شنبه ۲۲ تیرماه در آکادمی ملی المپیک برگزار میشود که ویژه کلیه مدرسان دعوت شده است و دومین روز از ساعت ۹ تا ۱۶ روز جمعه ۲۳ تیرماه در فدراسیون والیبال برگزار میشود که ویژه مدرسان جدید خواهد بود. برای مدرسان جدید آزمون تدریس و تست برگزار خواهد شد و این افراد ملزم به گذراندن دوره کارورزی هستند و در صورت داشتن شرایط لازم می توانند، به عنوان مدرس والیبال فعالیت کنند.
وی در پایان با اشاره به اینکه کمیته آموزش فدراسیون والیبال برای دوره های خود ملزم به رعایت فرم های ایزو ۱۰۰۱۵ هست، گفت: به همین دلیل و با توجه به تغییرات کلی منابع و سرفصل های روش تدریس و آزمون ها و .. کلیه مدرسان والیبال ملزم به شرکت در دوره «یکسان سازی روش تدریس و تربیت مدرس والیبال» هستند، در صورتی که آنان در این دوره شرکت نکنند، دیگر امکان تدریس در دوره های مربیگری و تخصصی والیبال را نخواهند داشت.
اخبار مرتبط
- برنامه مسابقات انتخابی جهان در کانبرای استرالیا
- قهرمانی کشور نوجوانان دختر؛ فینالیست های دسته یک و دو مشخص شدند
- برنامه مسابقات انتخابی جهان در اردبیل
- ساحلی زیر 21 سال جهان؛ تیم ملی ب مغلوب تایلند شد
- کولاکوویچ: با رویکرد جدیتری وارد مسابقات می شویم
ارسال دیدگاه