باقرپور: مقابل بهترینهای آسیا خوب کار کردیم
مدافع میانی تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: امسال بهترین تیمهای و قویترین تیمها در رقابتهای قهرمانی آسیا حاضر شده بودند و تیم ایران مقابل آنها والیبال زیبایی را به نمایش گذاشت.
به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال؛ سودابه باقرپور پس از پایان کار تیم ملی زنان ایران در تیانجین و کسب رتبه چهارم آسیا، اظهار داشت: امروز مقابل تیمی بازی کردیم که حدود یک ماه پیش از لیگ ملتها آمده بود، طبق آنالیزی که داشتیم همه توانمان را برای برد مقابل ژاپن به کار گرفتیم ولی نشد.
وی تصریح کرد: در ست سوم خیلی خوب جنگیدیم ولی آنها بهتر ظاهر شدند و با توپگیریهای خوب تیم ایران را اذیت کردند و در نهایت نیز برنده بازی شدند.
مدافع میانی تیم ملی والیبال زنان یادآور شد: در یکی از بهترین دورههای مسابقات قهرمانی زنان آسیا شرکت کردیم، همه تیمها با بهترین بازیکنان و تمام قوا به چین آمده بودند و نمایش خیلی خوبی داشتند. به خصوص تیم ایران که برای اولین بار در جمع ۴ تیم برتر آسیا قرار گرفت، خوشحالم که در این رقابتها حضور داشتم.
اخبار مرتبط
- تیزر الهام بخش تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملتهای ۲۰۲۶؛ ارادهای به وسعت ایران
- جام والیبال زنان آسیا؛ نتایج روز چهارم/ برنامه پنجمین روز
- نشست انگیزشی تیم ملی زنان در فیلیپین
- لیگ ملتها ۲۰۲۶؛ برنامه کامل مرحله مقدماتی
- پوستر تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملتهای ۲۰۲۶ رونمایی شد/ یک نوستالژی مدرن





ارسال دیدگاه