حاجیپور: هدف تیم ایران در جام اوفا افزایش هماهنگی بازیکنان است
قطر پاسور تیم ملی والیبال، گفت: هدف ایران از حضور در مسابقات جام اوفا ، افزایش هماهنگی تیمی برای قهرمانی مردان آسیا است.
به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، علی حاجیپور پس از دومین دیدار ایران در جام اوفا که سه بر صفر به پیروزی شاگردان پیاتزا مقابل کوبا منجر شد، اظهار داشت: امروز دومین بازی تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهار جانبه اوفا برگزار شد. در واقع هدف تیم ایران از حضور در این مسابقات افزایش هماهنگی تیمی برای قهرمانی آسیا است.
وی تصریح کرد: به همین دلیل باید با ترکیب های متفاوت بازی کنیم و بازیکنان در شرایط مسابقه قرار گیرند. در بازی امروز خواسته های کادر فنی را تقریبا انجام دادیم.
قطر پاسور تیم ملی درباره کوبا نیز گفت: این مسابقه دومین بازی ایران مقابل کوبا در سال جاری بود و کوبا تیم خوبی است. در یک ست تقریبا با ترکیب اصلی بازی کرد. تیم کوبا بازیکنان خوب و سطح بالایی دارد. به نظرم بازی خوبی بود و همانگونه که گفتم هدف تیم ایران افزایش هماهنگی بین بازیکنان و قرار گرفتن در شرایط مسابقه است.
شاگردان روبرتو پیاتزا از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه فردا یکشنبه یکم شهریور در سومین و آخرین مسابقه خود در این رقابتها که حکم دیدارهای تدارکاتی برای تیم ملی ایران دارد، به مصاف بلاروس میروند تا برای رقابتهای مهم قهرمانی آسیا آماده شوند.
اخبار مرتبط
- تیزر الهام بخش تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملتهای ۲۰۲۶؛ ارادهای به وسعت ایران
- جام والیبال زنان آسیا؛ نتایج روز چهارم/ برنامه پنجمین روز
- نشست انگیزشی تیم ملی زنان در فیلیپین
- لیگ ملتها ۲۰۲۶؛ برنامه کامل مرحله مقدماتی
- پوستر تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملتهای ۲۰۲۶ رونمایی شد/ یک نوستالژی مدرن









ارسال دیدگاه