آریاخواه: برای شروع مسابقات آمادهایم
قطر پاسور تیم ملی والیبال ایران، گفت: همه بازیکنان آماده شروع مسابقات هستند و امیدوارم دل مردم را شاد کنند.
به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، پویا آریاخواه پس از تمرین توپی امروز تیم ملی والیبال ایران در برزیلیا، اظهار داشت: روز گذشته یک بازی تدارکاتی و دوستانه با برزیل داشتیم که بسیار نزدیک و در پنج ست پیگیری شد. همه بازیکنان خیلی خوب در این مسابقه بازی کردند.
وی با اشاره به تمرین توپی امروز تیم ملی، تصریح کرد: عصر نیز یک نوبت تمرین وزنه داریم و فردا نیز به مدت یک و نیم ساعت تمرین در سالن اصلی مسابقات خواهیم داشت تا برای مسابقه نخست هفته اول لیگ ملتها برابر برزیل آماده شویم.
قطر پاسور تیم ملی والیبال تاکید کرد: همه بازیکنان ایران آماده شروع مسابقات هستند و امیدوارم بتوانند با ارائه بازیهای خوب دل مردم را شاد کنند.
تیم ملی والیبال ایران ساعت ۲:۳۰ دقیقه بامداد پنج شنبه ۱۹ خرداد در نخستین دیدار خود در لیگ ملتها ۲۰۲۶ به مصاف برزیل میرود.
اخبار مرتبط
- ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی زیر ۱۷ سال جهان معرفی شدند
- تقابل مدعیان در مرحله سرنوشتساز؛ جدال ستارههای والیبال زنان ایران در پلیآف
- نتایج کامل هفته بیستم لیگ برتر والیبال مردان
- مهرگان به سختی صنعتگران را شکست داد
- کامبک ارومیه؛ طبیعت پس از شروع طوفانی متوقف شد





سامان
امیدوارم که بچه ها بتونن با تمرکز بالا و اعتماد به نفس بازیهای خوبی انجام بدهند.تا در این روزهای سخت اندکی دل مردم را شاد کنند.به امید پیروزی