لیگ برتر والیبال (۴)؛ بیستونهمین حضور متوالی پیکانایران خودرو باتجربهترین و پرافتخارترین باشگاه والیبالی
تیم والیبال پیکان از سال ۱۳۷۵ در لیگ برتر مردان حضور یافت و امسال بیستونهمین حضور متوالی خود را در این رقابتها را تجربه میکند.
به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، سیوهشتمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاههای برتر مردان ایران از روز چهارشنبه یازدهم مهر با حضور ۱۳ تیم آغاز شد.
شهداب یزد، مهرگان نور، پیکان تهران، صنعتگران امید، شهرداری ارومیه، سپهر صدرا مشهد، طبیعت، مس رفسنجان، فولاد سیرجان ایرانیان، پاس گرگان، گیتیپسند اصفهان، چادر ملو اردکان و سایپا تهران تیمهای شرکت کننده در این رقابتها هستند.
تیم والیبال پیکان از سال ۱۳۷۵ در لیگ برتر مردان حضور یافت و امسال بیستونهمین حضور متوالی خود را در این رقابتها را تجربه میکند.
تیم والیبال پیکان تهران با ۱۲ دوره قهرمانی، پرافتخارترین تیم شرکت کننده در مسابقات لیگ برتر والیبال ایران نیز است. این تیم شش عنوان نایب قهرمانی و شش مدال برنز نیز در پرونده کاری خود در این رقابتها دارد. یکی از رکوردهای دست نیافتنی این تیم ۶ دوره قهرمانی متوالی در لیگ برتر مردان است که در سالها ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۹ به دست آمده است.
تیم والیبال پیکان که عنوان سومی جهان را نیز در پرونده کاری خود دارد، ۱۲ بار در رقابتهای باشگاههای آسیا روی سکو رفته است که شامل ۸ قهرمانی، دو نایب قهرمانی و دو مقام سومی است و در صدر پرافتخارترین تیمهای ایران و قاره کهن در باشگاههای آسیاست.
پیکان امیدوار است در سال ۱۴۰۳ با کسب سیزدهمین مقام قهرمانی به حسرت ۹ ساله خود برای کسب مجدد این عنوان پایان دهد.
البته والیبال شهرهایی مانند ارومیه، گنبد و آمل شاید سابقه بیشتری در لیگ برتر مردان ایران دارند، اما با نامهای متفاوت و اسپانسرهای مختلفی در مسابقات شرکت کردند که جایگاه حقوقی ثابت و مستقل نداشتند. حتی در برخی سالها دو نماینده از این شهرها در لیگ برتر حضور داشتند.
فهرست نمایندگان ارومیه، گنبد و آمل در اداور مختلف لیگ برتر مردان به قرار زیر است:
ارومیه (۴۲ حضور): پاس رضاییه (۱۳۵۴)، ساندیس ارومیه (۱۳۵۶)، راهوترابری ارومیه (۱۳۶۹، ۷۰ و ۷۱)، مقاومت ارومیه (۱۳۷۳ تا ۱۳۷۷ و ۱۳۷۹)، مقاومت استقلال ارومیه (۱۳۷۸)، شهید باکری ارومیه (۱۳۸۰)، سمنسو ارومیه (۱۳۸۱)، پگاه ارومیه (۱۳۸۲ تا ۱۳۸۶)، آذرپیام ارومیه (۱۳۸۳ تا ۱۳۸۵)، هیات والیبال ارومیه (۱۳۸۶، ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹)، فولاد ارومیه (۱۳۸۷)، دورنا ارومیه (۱۳۹۷)، آذرباتری ارومیه (۱۳۹۹ و ۱۴۰۰) و شهرداری ارومیه (۱۳۹۰ تا کنون ۱۴۰۳).
گنبد کاووس (۲۷ حضور): نئوپان گنبد (۱۳۷۵ تا ۱۳۷۷، ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲ و ۱۳۸۴)، پادیسان گنبد (۱۳۸۳ و ۱۳۸۷)، استقلال گنبد (۱۳۸۵ و ۱۵۸۶)، جواهری گنبد (۱۳۸۸، ۱۳۸۹، ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۴)، هاوش گنبد (۱۳۹۰، ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶)، تعاون گنبد (۱۳۹۳)، شهرداری گنبد (۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲).
نماینده آمل (۲۴ حضور): مخابرات آمل (۱۳۵۶)، بانک استان مازندران (۱۳۶۹ و ۱۳۷۰)، بنیاد جانبازان مازندران (۱۳۶۹)، آرش آمل (۱۳۷۱)، فجر سپاه آمل (۱۳۷۲ و ۱۳۷۳)، چوب سازی نکا (۱۳۷۷)، آبفای آمل (۱۳۸۰)، نارنجستان نور (۱۳۸۱)، بیم مازندران (۱۳۸۷)، کاله مازندران (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۸) و لبنیات هراز آمل (۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱).
لازم به ذکر است اطلاعات ارائه شده در این گزارشها بر اساس مستندات قابل دسترسی در آرشیو فیزیکی و دیجیتالی رسانهها است و دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال از ارائه هر نوع اطلاعات مستند برای تکمیل گزارشها استقبال میکند.
اخبار مرتبط
- اصفهان و ارومیه میزبان دیدارهای حساس هفته سوم
- وفات حضرت معصومه (س) تسلیت باد
- اسامی ناظران و داوران هفته سوم لیگ برتر مردان
- حذف همای فارس از لیگ دسته یک
- تکریم خدمتگزار والیبال با قدمتی ۳۰ ساله
ارسال دیدگاه