آرای کمیته انضباطی؛ محرومیت طولانی مدت برای دو لیدر شهرداری ارومیه
کمیته انضباطی فدراسیون والیبال آرای خود را درباره دیدار شهرداری ارومیه و بانک سرمایه را صادر کرد که محرومیت طولانی مدت دو لیدر شهرداری ارومیه از جمله این آرا است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، جلسه کمیته انضباطی فدراسیون والیبال در روز دوشنبه دهم آبان ماه به منظور رسیدگی به گزارش ناظر مسابقه در خصوص رفتار ناشایست برخی از تماشاگران و لیدرهای تیم شهرداری ارومیه در دیدار هفته دوم لیگ برتر والیبال (پنجم آبان ماه) بین تیم های شهرداری ارومیه و بانک سرمایه برگزارگردید.
در این جلسه علاوه بر اعضای کمیته انضباطی، محمدحسن خوشدل و یونس حسن زاده ناظران فدراسیون و ابراهیم فیروزی داور مسابقه، کریم فروزان رئیس هیات والیبال استان آذربایجان غربی و احد یوسفی مدیر عامل باشگاه شهرداری ارومیه حضور داشتند.
بر اساس گزارش ناظران این دیدار، برخی تماشاگران منتسب به تیم شهرداری ارومیه به برخی بازیکنان تیم بانک سرمایه توهین کرده اند و با الفاظ زشت که خارج از شئون ورزشی است، آنان را مورد خطاب قرارداده اند، همچنین طبق گزارش داور مسابقه یکی از لیدرهای تیم شهرداری ارومیه نسبت به داور بی احترامی و توهین کرده است.
در نهایت پس از استماع اظهارات ناظران، داور و مدعوین، کمیته انضباطی آرای خود را به شرح زیر صادر کرد:
« نظر به اینکه مطابق گزارش ناظر مسابقه بین تیم های شهرداری ارومیه و بانک سرمایه برخی تماشاگران منتسب به تیم شهرداری ارومیه با بکاربردن الفاظ زشت جو ورزشگاه را تحت تاثیر قرار داده اند و با بروز رفتار غیر ورزشی در روند انجام مسابقه خلل ایجاد کرده اند و باعنایت به اینکه رئیس هیات والیبال استان و مدیرعامل باشگاه آمادگی خود را برای هرگونه همکاری برای اجرای بهتر مسابقات در ورزشگاه ارومیه ابراز داشته اند، با استناد به اختیارات حاصله از ماده ۱۰ آئین نامه انضباطی سازمان لیگ به ویژه بندهای ۱-۳۸ ، ۱-۳۹ ، ۳-۳۹ باشگاه والیبال شهرداری ارومیه به یک جلسه بازی خانگی بدون تماشاگر و پرداخت یکصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم گردید. همچنین دوتن از لیدرهای تیم شهرداری ارومیه ۱- عسگر افتخاری و ۲- یاسر اکبری به محرومیت از ورود به کلیه سالن هایی که مسابقه والیبال در آن برگزار می گردد به ترتیب تا پایان فصل و پایان نیم فصل محکوم شدند. بدیهی است در صورت تکرار، تصمیمات شدیدتر از سوی کمیته انضباطی اتخاذ خواهد گردید.»
اخبار مرتبط
- آرای کمیته انضباطی؛ محرومیت سه جلسه ای سرمربی نماینده ساری
- زمان شروع لیگ دسته یک تغییر کرد
- اسامی داوران و ناظران هفته چهارم لیگ برتر
- تسلیت به بهمن جهاندیده
- نشست سوم بررسی عملکرد تیم ملی برگزار شد









هومن
سلام . من خودم اهل ارومیه هستم و چندین بارم ورزشگاه رفتم. به نظرم کمیته انظباطی در مورد لیدر ها درست تصمیم گرفته. لیدر ها باید نماد ادب و کمال یک شهر مثل ارومیه که از قدیم الایام زادگاه ادب و فرهنگ بوده و هست . باشن. تمام بازی ها توی دنیا ممکنه دچار تصمیم نا صحیح داور بشن ولی این دلیل نمیشه که با فحش بدرقه شون کنیم. مثلا میتونیم با سکوت یا با شکایت رسمی از نتیجه مسابقات به صورت فنی بررسی کنیم.
تماشاگران ارومیه ای همیشه زبان زد فرهنگ و رعایت اصول اخلاقی در ورزشگاه ها بودن و هستن ولی در میان ۶۰۰۰ نفر جمعیت ممکنه افرادی هم باشن که نتونن جلوی دهن خودشونو بگیرن.
قانون اگر سخت نباشه بی قانونی همه جارو به گند میکشه . همین سخت گیری ها و نظم باعث شده والیبال ما پیشرفت کنه.
موید باشید.
JimmiNil
CfSnFO http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com