لیگ ملتها ۲۰۲۲؛ کار دشوار شاگردان عطایی در آغاز هفته سوم مقابل عقابهاتلاش لهستانیها در خانه برای صعود در جدال با ایران
تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در هفته سوم لیگ ملتها به مصاف لهستان میرود و شاگردان بهروز عطایی به دنبال کسب دهمین برد مقابل این تیم در تاریخ هستند، اما با توجه به میزبانی عقابها، تیم ملی کار بسیار دشواری پیش رو دارد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، هفته سوم و پایانی مرحله مقدماتی لیگ ملتهای والیبال سال ۲۰۲۲ از روز سهشنبه ۱۴ تیرماه به میزبانی دو شهر اوزاکا در ژاپن برای گروه پنجم و گدانسک در لهستان برای گروه ششم شروع خواهد شد.
تیمهای شرکت کننده در این رقابتها از جمله لهستان در هفته سوم با تمام توان به میدان میروند تا جواز حضور خود در مرحله نهایی لیگ ملتها را کسب کنند. لهستان با توجه به امتیاز میزبانی در هفته سوم و جایگاهش در رتبه دوم جدول با هفت برد و ۲۱ امتیاز، شانس بسیار زیادی برای صعود به مرحله نهایی دارد و با پیروزی برابر ایران میتواند صعودش را قطعی کند.
تیم ملی والیبال ایران نیز که در حال حاضر با چهار برد و ۱۲ امتیاز در رتبه هشتم جدول قرار دارد، شانس صعود به مرحله نهایی مسابقات را دارد ولی برای رسیدن به این هدف باید در هفته سوم تعداد بردهای خود را مقابل تیمهای بزرگی چون لهستان، صربستان، ایتالیا و اسلوونی افزیش دهد که این موضوع کار را برای شاگردان عطایی در هفته سوم سختتر از پیش میکند. تیمی که نیمی از بازیکنانش برای نخستین مرتبه حضور در لیگ ملتها و چنین مسابقات بینالمللی را تجربه میکند و بازی به بازی سعی در اثبات تواناییهای خود دارند تا بتواند در آیندهای نزدیک نسلی قدرتمند را برای والیبال ایران به دنیا معرفی کند.
دیدار دو تیم ملی والیبال ایران و لهستان بیستوپنجمین جدال تاریخ والیبال دو تیم است که در ۲۴ مسابقه قبلی تیم ایران ۹ بار فاتح میدان بوده است و در ۱۵ مسابقه قبلی این لهستانیها بودند که پیروز میدان و مسابقه شدند.
نخستین دیدار تیمهای ایران و لهستان سال ۱۹۹۸ در چارچوب رقابتهای قهرمانی جهان برگزار شد که تیم لهستان سه بر صفر به پیروزی رسید و آخرین مسابقه دو تیم نیز در المپیک توکیو در سال گذشته بود که تیم ایران سه بر دو حریف خود را شکست داد.
عقابهای لهستان ۲۳ مدال رنگارنگ از رویدادهای مهم والیبال جهان در پرونده افتخارات خود دارند که مدال طلا و مقام قهرمانی بازیهای المپیک ۱۹۷۶ مونترال از جمله آنان است.
این تیم همچنین سه عنوان قهرمانی جهان (۱۹۷۴، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸) و یک مقام قهرمانی لیگ جهانی (۲۰۱۲) دارد. لهستان در لیگ ملتهای سال ۲۰۲۱ نیز موفق به کسب مقام نایب قهرمانی شد.
مارسین یانوش، یان فیرلی، بارتوش کورک، ووکاش کاچمارک، کارول بوترین، الکساندر شیفکا، کمیل سمنیوک، توماش فورنال، بارتوش بدنورژ، متئوش بینیک، کارول کلوس، یاکوب کوخانوفسکی، پاول زاتورسکی و یاکوب پوپیفچاک ۱۴ بازیکن تیم ملی لهستان در هفته سوم لیگ ملتها هستند. هدایت این تیم را نیز نیکولا گربیچ برعهده دارد.
فهرست و نتایج دیدارهای دو تیم ملی والیبال ایران و لهستان به قرار زیر است:
۱۹۹۸ (قهرمانی جهان): ایران (۰) – لهستان (۳)
۲۰۰۹ (جام قهرمانان): ایران (۱) – لهستان (۳)
۲۰۱۱ (جام جهانی): ایران (۳) – لهستان (۲)
۲۰۱۴ (لیگ جهانی): ایران (۳) – لهستان (۱)
۲۰۱۴ (لیگ جهانی): ایران (۳) – لهستان (۰)
۲۰۱۴ (لیگ جهانی): ایران (۰) – لهستان (۳)
۲۰۱۴ (لیگ جهانی): ایران (۱) – لهستان (۳)
۲۰۱۴ (قهرمانی جهان): ایران (۲) – لهستان (۳)
۲۰۱۵ (لیگ جهانی): ایران (۱) – لهستان (۳)
۲۰۱۵ (لیگ جهانی): ایران (۲) – لهستان (۳)
۲۰۱۵ (لیگ جهانی): ایران (۳) – لهستان (۲)
۲۰۱۵ (لیگ جهانی): ایران (۱) – لهستان (۳)
۲۰۱۵ (جام جهانی): ایران (۲) – لهستان (۳)
۲۰۱۶ (انتخابی المپیک): ایران (۳) – لهستان (۱)
۲۰۱۶ (المپیک): ایران (۲) – لهستان (۳)
۲۰۱۷ (لیگ جهانی): ایران (۳) – لهستان (۱)
۲۰۱۷ (لیگ جهانی): ایران (۰) – لهستان (۳)
۲۰۱۸ (لیگ ملتها): ایران (۳) – لهستان (۰)
۲۰۱۸ (قهرمانی جهان): ایران (۰) – لهستان (۳)
۲۰۱۹ (لیگ ملتها): ایران (۳) – لهستان (۲)
۲۰۱۹ (لیگ ملتها): ایران (۱) – لهستان (۳)
۲۰۱۹ (جام جهانی): ایران (۰) – لهستان (۳)
۲۰۲۱ (لیگ ملتها): ایران (۰) – لهستان (۳)
۲۰۲۱ (المپیک): ایران (۳) – لهستان (۲)
۲۰۲۲(لیگ ملتها): ایران (؟؟؟) – لهستان (؟؟؟)
اخبار مرتبط
- بازیهای کشورهای اسلامی؛ ملیپوشان والیبال ایران حریفان خود را شناختند
- جوانان دختر آسیا؛ «آمادگی برای جنگیدن» محور مشترک صحبت سرمربیان
- جوانان دختر آسیا؛ رضایی: نمایش خوبی برابر تیمها خواهیم داشت
- جوانان دختر آسیا؛ بلوریزاده: درتلاشیم تا نسل جدیدی از بازیکنان را معرفی کنیم
- سفر ملیپوشان مراکش به تهران برای اردوی تدارکاتی با تیم ملی ب
ارسال دیدگاه