برگزاری وبینار توسعه والیبال زنان استان خراسانجنوبی
وبینار توسعه والیبال زنان استان خراسان جنوبی با حضور مسئولان فدراسیون، اعضای هیات والیبال استان و معاون امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان به ریاست دکتر محمدیان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، در راستای بررسی راهکارهای توسعه والیبال زنان در استانها، وبینار توسعه والیبال زنان استان خراسان جنوبی امروز (شنبه) به صورت آنلاین به ریاست دکتر فریبا محمدیان نایب رئیس بانوان فدراسیون والیبال برگزار شد.
در این جلسه که به مدت دو ساعت زمان برد، اعظم اسلامی معاون امور بانوان اداره کل ورزش و جوانات استان خراسان جنوبی، ابراهیم فیروزی رئیس کمیته داوران، مهدی اسلامی خزانه دار فدراسیون، جواد مهرگان رئیس کمیته آموزش، محمد رمضانی رئیس هیات استان، زینب کهنسال نایب رییس بانوان هیات استان، محمدرضا قلی پور خزانه دار هیات استان، مژده علیزاده کارشناس امور بانوان فدراسیون حضور داشتند. همچنین ندا مولاهویزه سرپرست کمپ تیمهای ملی بانوان نیز به عنوان دبیر جلسه حضور داشت.
در آغاز این جلسه، محمدیان ضمن عرض سلام و خوش آمدگویی به مسئولین، از تشکیل این وبینار قدردانی کرد.
محمد رمضانی رئیس هیات والیبال استان خراسان جنوبی نیز در ابتدای جلسه در گزارشی از کارهای انجام شده، گفت: ۴۸ ساعت بعد از تحویل گرفتن هیات از مدیریت قبلی، اردوی جوانان و امید بانوان را برگزار کردیم و امیدواریم با حمایت فدراسیون بتوانیم تیمی به مسابقات کشوری اعزام کنیم. در مورد دوره مربیگری درجه ۳، افرادی ثبت نام کردند که اسامی آنها متعاقبا به فدراسیون اعلام خواهد شد. حدود سه سال است که هیچ کلاس مربیگری در سطح استان برگزار نشده است.
اعظم اسلامی معاون امور بانوان مدیرکل ورزش و جوانان استان گفت: به حضور استعدادیاب فدراسیون در استان نیاز داریم. با توجه با شرایط همهگیری کرونا که کمی بهتر شده، درخواست برگزاری دورههای دانش افزایی نیز داریم؛ همچنین سالنی به عنوان پایگاه تخصصی قهرمانی در استان درنظر گرفتیم. هیات والیبال استان نیز باید مطالبهگر باشد چرا که هدف اداره کل ورزش استان قهرمانی در کشور است.
زینب کهنسال نایب رئیس بانوان هیات نیز از برنامههای انجام شده برای والیبال زنان صحبت کرد و گفت: بازیکنان تیمهای امید و جوانان استان انتخاب شدند و تا مهرماه هر هفته پنجشنبه و جمعه تمرینات خود را پیگیری کردند. بعد از آن به دلیل شرایط کرونا این اردو از هرهفته به یک هفته درمیان تبدیل شد. برای فعالیت در فضای باز با حضور ۹ تیم برنامهریزی کردیم که این مسابقات در پارک بانوان برگزار شد. فراخوانهایی با جایزه برای پیدا کردن افراد با قد بلند انجام دادیم اما بلندترین بازیکن، ۱۷۶ سانتیمتر قد داشت. به لطف رئیس کمیته آموزش ۵ مربی مدرک درجه یک گرفتند. برای برگزاری سمینارهای آموزشی درخواست صدور مجوز داریم. هدف بالا بردن ظرفیت استان است.
جواد مهرگان رئیس کمیته آموزش نیز پس از آرزوی موفقیت برای هیات جدید والیبال خراسان جنوبی، اظهار داشت: استان خراسان جنوبی با مشکل حامی مالی برای اعزام تیم به لیگ دسته یک و لیگ برتر دست و پنجه نرم میکند. هیات استان با برگزاری دوره مربیگری هم میتواند درآمدزایی داشته باشد و هم بقیه مربیان استان میتوانند به عنوان شرکت کننده آزاد در کلاس حاضر شوند. شرایط برگزاری وبینار و سمینارهای مختلف روز چهارشنبه هفته جاری در جلسهای که خواهیم داشت، مشخص میشود. درخواست معرفی مسئولین آموزشی استان را دارم؛ زیرا این استان مخصوصا بیرجند پتانسیل زیادی دارد.
وی ادامه داد: در جلسهای که با رزنده، مربی افسانهای برزیلی داشتم از او در مورد نحوه انتخاب بازیکنان پرسیدم و در جواب من گفت: خیلیها به قد بازیکنان نگاه میکنند، اما من به قلب آنها نگاه میکنم، نگاه قدی افراد کوتاهتر را در والیبال بیفایده میداند و این افراد حتی ممکن است رشته ورزشی خود را تغییر دهند.
رئیس کمیته آموزش فدراسیون والیبال در مورد برگزاری کلاسهای مربیگری هم گفت: آزمون تکنیکی از مربیان دارای کارت درجه ۳ بگیرید تا صلاحیت آنها تایید شود و سپس برای برگزاری دورههای مربیگری و حضور مدرسان در سطح استان برنامهریزی خواهیم کرد.
دکتر محمدیان نایب رئیس بانوان فدراسیون گفت: یکی از برنامههای توسعه والیبال برای استانهای مستعد، سالن است که بدون این امکان توسعه والیبال امکان پذیر نیست. از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، ۱۲۱ کارت مربیگری صادر شده است. باید پیگیر شوید تا آمار مربیان فعال و ارتقا یافته و مربیان منفعل را داشته باشید.
مهدی اسلامی خزانهدار فدراسیون در مورد به روز نگه داشتن اطلاعات مالی، شفافیت، دسترسی آنلاین به اطلاعات و گرفتن حسابها به صورت تجمیعی صحبت کرد و از ضرورت ارسال صورتهای مالی در پایان هر سال، نرمافزار یکپارچه مالی برای هیاتها و فدراسیون و انجام حسابداری برخط براساس سرفصلهای سازمان حسابرسی گفت.
وی تصریح کرد: حداقل ۳۰ درصد از هر مبلغی که فدراسیون تحت عنوان کمک به شما پرداخت میکند، باید در زمینه بانوان صرف شود.
در ادامه این نشست رئیس هیات استان از رئیس کمیته داوران درخواست برگزاری کلاس داوری درجه دو و سه کرد و همچنین از استفاده نکردن داوران استان خراسان جنوبی در سطح ملی و کشوری گلایه کرد.
ابراهیم فیروزی در پاسخ اظهار کرد: داوران به ۳ گروه تقسیم میشوند که گروه اول و دوم به انتخاب فدراسیون بر اساس عملکردشان در سالهای اخیر در لیگهای برتر و دسته یک و دو داوری میکنند. گروه سوم به انتخاب هیاتها است که در صورت میزبانی استانها از داوران همان هیات استفاده میشود. داوران را سطح بندی کرده و ارزیابی سالانه انجام دهید. تفکیک داوران علاقهمند به داوری ساحلی و سالنی و ارسال گزارش داوران را در برنامه کار هیات بگذارید. با فرستادن داوران بینالمللی به استان شما کلینیک داوری را برگزار خواهیم کرد که هم منشی الکترونیک تدریس و هم بروز رسانی اطلاعات انجام شود.
نایب رئیس بانوان هیات استان خراسان جنوبی در پایان گزارشی از اقدامات انجام شده برای راهاندازی والیبال ساحلی زنان در این استان ارائه کرد.
اخبار مرتبط
- لوبه و سادا در فینال باشگاههای جهان
- نتایج و جدول لیگ دسته یک مردان در پایان هفته ششم/ گلگهر همچنان شکستناپذیر
- نتایج هفته نهم و ردهبندی لیگ برتر زنان در پایان دور رفت
- دور رفت لیگ برتر زنان با برد مهرسان به پایان رسید
- ذوبآهن قهرمان نیم فصل لیگ برتر زنان شد/ نخستین شکست مدافع عنوان قهرمانی
ارسال دیدگاه