برگزاری وبینار توسعه والیبال بانوان استان سیستان و بلوچستانستاد توسعه والیبال بانوان استانهای خاص تشکیل میشود
وبینار توسعه والیبال زنان استان سیستان و بلوچستان با حضور مسئولان فدراسیون، اعضای هیات و اداره کل ورزش و جوانان این استان به ریاست دکتر محمدیان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، در راستای بررسی والیبال زنان در استانها، وبینار توسعه والیبال زنان استان سیستان و بلوچستان امروز (شنبه) به صورت آنلاین به ریاست دکتر فریبا محمدیان نایب رئیس بانوان فدراسیون والیبال و با حضور ادهم کرد زابلی مدیرکل استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در این جلسه که ۳ ساعت به طول انجامید نادر انصاری دبیر سازمان لیگ، مهدی اسلامی خزانه دار فدراسیون والیبال، ابراهیم فیروزی رییس کمیته داوران، جواد مهرگان رئیس کمیته آموزش، یگانه یادگاری به نمایندگی از توفیق کابلی سرپرست کمیته ساحلی، ملیحه عدل گستر نایب رئیس بانوان هیات استان سیستان و بلوچستان، مژده علیزاده کارشناس امور بانوان فدراسیون، فهیمه موسوی معاون ورزش بانوان اداره کل سیستان و بلوچستان و محسن خاکزاد رئیس کمیته امور استانها حضور داشتند. همچنین ندا مولاهویزه سرپرست کمپ تیمهای ملی بانوان نیز به عنوان دبیر جلسه حضور داشت.
در آغاز این جلسه، محمدیان ضمن عرض سلام و خوش آمدگویی به مسئولین و قدردانی از تشکیل این وبینار دستور دکتر داورزنی مبنی بر تشکیل ستاد توسعه والیبال بانوان استانهای خاص را به اطلاع شرکت کنندگان رساند.
وی تصریح کرد: رئیس فدراسیون والیبال دستور دادهاند که ستاد توسعه والیبال بانوان استانهای در حال توسعه شامل سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ایلام، کردستان و کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شود.
نایب رئیس بانوان فدراسیون بر ارزیابی موضوعات چالشی استانها تاکید کرد و گفت: این ستاد سیاستهای خاصی برای توسعه والیبال استانهای در حال توسعه از جمله سیستان و بلوچستان در نظر دارد.
وی همچنین به رئیس کمیته ساحلی، بابت موفقیتهای بهدست آمده اخیر در والیبال ساحلی تبریک گفت.
در ادامه نایب رئیس بانوان هیات استان از فدراسیون والیبال بابت برنامهریزی و تلاشش در دهه اخیر تشکر کرد و گفت: با توجه به اینکه سیستان یکی از پهناورترین استانهاست به دلیل نداشتن صنعت و تولید حامی مالی هم وجود ندارد.
عدل گستر همسایگی با افغانستان و پاکستان، عدم تمکن مالی خانوادهها، روستایی بودن نیمی از جمعیت بانوان و کمبود نیروی متخصص، امکانات و فضای ورزشی را از دیگر مشکلات این استان نام برد و اظهار داشت که امید است با برنامهریزی و همت مسئولین و همگام با فدراسیون بتوانیم قهرمان پروری را انجام دهیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان هم در مورد مشکلات بودجهای، تعصبات فرهنگی و فاصله زیاد بین شهرها در استان صحبت کرد و خواستار حضور مربیان سیستانی در اردوهای تیم ملی والیبال شد.
در ادامه رئیس کمیته آموزش در مورد برگزاری سمینارهای مربیگری به صورت رایگان ازسوی مدرسین داوطلب صحبت کرد و گفت: راه کارهای موجود را با توجه به تفاوتهای فرهنگی استانها در نظر میگیریم و همچنین پرورش مربیان را به گونهای انجام خواهیم داد تا آماده خدمت در تیم ملی باشند.
مهرگان تاکید کرد: زابل و زاهدان پتانسیل زیادی هم در مربیان و هم در بازیکنان دارند که با کمک به توسعه بیشتر میتوانند به سطوح بالاتر برسند.
معاون ورزش بانوان اداره کل سیستان و بلوچستان درخواست برگزاری کلاسهای مربیگری درجه یک را داد که با توجه به داشتن ۲۹۶ مربی با کارت مربیگری صادر شده و وضعیت موجود به لحاظ کیفیت، کمیت و آمار به عقیده دکتر محمدیان فعلا این درخواست منتفی شد.
دیبر سازمان لیگ در مورد حضور نماینده استان در لیگهای دسته ۲ یا ۳ کشور صحبت کرد که در سیستان و بلوچستان همچین اتفاقی رقم نخورده است.
نادر انصاری به عنوان راه حل، برگزاری مسابقات استانی، فعالیت بیشتر کمیته مسابقات هیات و فعال تر بودن مربیان را پیشنهاد کرد.
وی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان حتی در بخش مردان هم نماینده نداشته است. با توجه به سطح بندی استانها فدراسیون لیگ برتر، لیگ دسته ۱ سری A و سری B را برگزار میکند. هیات و اداره کل استان باید برای اعزام تیمها کمک کند و همچنین فدراسیون نیز به شما برای پیشگیری از هزینه بیشتر کمک خواهد کرد.
فهمیه موسوی معاون ورزش بانوان اداره کل سیستان و بلوچستان همچنین به عدم داشتن داور خانم در سطح بین المللی در این استان اشاره کرد که رئیس کمیته داوران در پاسخ، گفت: عملکرد داوران را برای فدراسیون ارسال کنید و در هر شهرستانی که تشخیص دادید، برگزاری کلاس داوری درجه سه بلامانع است. افرادی که استعداد داوری سالنی و ساحلی را دارند تفکیک کنید و برای حضور در کلاسهای داوری به استانهای دیگر سفر کنید.
ابراهیم فیروزی در ادامه از برگزاری کلاسهای داوری در سطح ملی و ساحلی خبر داد.
خاکزاد از ظرفیت خوب این استان و بندر چابهار برای والیبال ساحلی گفت و اعلام امیدواری کرد که با رویکرد فدراسیون و تلاش کمیته امور استانها مسائل و مشکلات تسهیل شده و اثرات این وبینارها در آینده در استانها دیده شود.
در ادامه این وبینار خزانهدار فدراسیون والیبال نارضایتی خود را از شرکت نکردن خزانهدارها در این جلسات اعلام کرد و درباره ارسال صورتهای مالی در پایان هر سال، نرمافزار یکپارچه مالی برای هیاتها و فدراسیون و انجام حسابداری برخط براساس سرفصلهای مشترک با فدراسیون صحبت کرد.
مهدی اسلامی از واریز شدن مبالغ برای هیات استانها خبر داد و گفت: حداقل ۳۰ درصد این مبلغ باید برای ورزش بانوان صرف شود و هرگونه هزینه برای بانوان باید تفکیک شود.
یادگاری کارشناس کمیته ساحلی که از طرف توفیق کابلی سرپرست کمیته ساحلی در این وبینار شرکت کرد و پس از تبریک کسب نایب قهرمانی آسیا ازسوی تیم ملی والیبال ساحلی، راجع به میزبانی استان سیستان صحبت کرد.
دکتر محمدیان در پایان از اهدا تجهیزاتی به هیات استان سیستان و بلوچستان خبر داد و با اشاره به بستر مناسب سیستان و بلوچستان برای والیبال ساحلی از این کمیته درخواست سرمایهگذاری ویژه و برنامه ریزی خاص برای این استان کرد.
اخبار مرتبط
- نتایج کامل و ردهبندی لیگ برتر زنان در پایان هفته ششم
- چهارمین برد ستارگان فارس/ صعود یک پلهای مهرسان/ سایپا صدرنشین شد
- پیروزی خودروسازان در آغاز هفته ششم لیگ برتر زنان
- اردوی دوم تیم ملی نوجوانان دختر؛ شعبانیان 26 بازیکن را دعوت کرد
- اسامی داوران و ناظران هفته ششم لیگ برتر زنان
ارسال دیدگاه