گراسا: تمرکز FIVB بر روی تماشاگران و ورزشکاران است
رئیس فدراسیون جهانی والیبال با بیان این که همه چیز در سالهای اخیر تغییر پیدا کرده است، گفت: از تعداد تماشاگران و تولیدات محتوایی تا تمرکز بر روی تماشاگران و ورزشکاران، تغییراتی صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، نخستین روز نشست هیات رئیسه فدراسیون جهانی والیبال (FIVB) از ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه امروز به وقت تهران آغاز و به مدت پنج ساعت ادامه داشت.
رئیس فدراسیون جهانی والیبال در ابتدای این نشست که به صورت آنلاین برگزار شد و دکتر محمدرضا داورزنی به عنوان عضو هیات رئیسه در آن شرکت داشت، ضمن تبریک به روسای جدید کنفدراسیونها، تاکید کرد: یقین دارم که دوره جدیدی از موفقیتهای والیبال درحال شکلگیری است.
آری گراسا با اشاره به چالشهای شیوع ویروس کووید ۱۹ برای والیبال در جهان، به فعال بودن فدراسیون جهانی اذعان کرد و گفت: با تمام این مشکلات به فعالیتهای خود ادامه دادیم. همانطور که میدانید تمامی پروازها لغو شده بود و در شرایط سختی قرار گرفتیم، اما فدراسیون جهانی به کار خود ادامه داد.
رئیس فدراسیون جهانی والیبال آینده این رشته ورزشی جهان را بسیار روشن ارزیابی کرد و افزود: با تلاش و برنامهریزی درست، میتوانیم به اهدفمان دست پیدا کنیم. تمام تصمیماتی که تاکنون گرفته شده و یا در آینده گرفته خواهد شد، در نهایت به سود والیبال است.
گراسا با اشاره به تغییر مقر فدراسیون جهانی از پاریس به سوئیس، گفت: در سال ۱۹۸۴ که مقر فدراسیون جهانی به سوئیس منتقل شد، این نهاد ۶ کارمند داشت و درآمد سالیانهاش ۱۰ میلیون دلار درآمد بود. این رقم در سال ۱۹۹۶ به ۲۵ کارمند با ۲۹ میلیون دلار، در سال ۲۰۰۸ به ۴۵ کارمند و ۲۶ میلیون دلار درآمد، در سال ۲۰۱۲ به ۴۵ کارمند و ۴۳ میلیون دلار و در سال ۲۰۱۶ به ۶۵ کارمند و ۶۵ میلیون دلار رسید. البته در محاسبه تعداد کارمندان فدراسیون جهانی، افراد دورکار هم محاسبه شدهاند.
وی گزارشی از عملکرد مالی فدراسیون جهانی والیبال در دوره زمانی ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ ارائه کرد و افزود: بودجه فدراسیون جهانی در این سالها بدون کمک کمیته بینالمللی المپیک (IOC) تامین شده است.
گراسا با بیان این که همه چیز در سالهای اخیر تغییر پیدا کرده است، گفت: از تعداد تماشاگران و تولیدات محتوایی تا تمرکز بر روی تماشاگران و ورزشکاران شامل تغییراتی شده است. به عنوان مثال مسابقاتی داشتیم که در استادیوم فوتبال برگزار شد و نمونه آن مسابقات قهرمانی جهان لهستان بود که ۷۰ هزار تماشاگر در استادیوم فوتبال حضور پیدا کردند که قابل توجه بود.
وی ادامه داد: در المپیک ۲۰۱۶ ریو، کمیته بینالمللی المپیک اعلام کرد که والیبال، پرببننده رشته از نگاه تماشاگران شناخته شده است. همچنین برگزاری بهتر لیگ ملتهای والیبال در سال ۲۰۱۹ از جمله موفقیتها از نظر درآمدی بود که سطح کیفی مسابقات را نیز به همراه داشت.
رئیس فدراسیون جهانی والیبال «کمترین کار و بیشترین بهرهوری» را شعار این فدراسیون برای آینده دانست و گفت: برای رسیدن به اهداف این شعار به دنبال جذب اسپانسرها و سرمایهگذاری بیشتر برای رشد والیبال و بهبود بخشیدن تقویم مسابقات هستیم.
وی با تشریح برنامههای این فدراسیون برای سالهای ۲۰۲۹ تا ۲۰۳۲، گفت: راهکارهای لازم برای تامین هزینهها لازم برای اجرای این برنامهها، پیشبینی شده است.
اخبار مرتبط
- برنامه دور رفت لیگ دسته یک مشخص شد
- نشست هماهنگی لیگ متمرکز برگزار شد
- نشست کابلی با کادر فنی تیمهای رده سنی ساحلی
- فدراسیون جهانی: معروف مغز متفکر تیم ایران است
- محمودی: انتخاب بهترین مربیان جهان، حاصل خرد جمعی است
ارسال دیدگاه