کولاکوویچ: در همه ست ها فرصت پیروزی داشتیمبازیکنان ایران در هیچ لحظه ای از دیدار با ایتالیا تسلیم نشدند
سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: در همه ست های مسابقه با ایتالیا فرصت پیروزی داشتیم اما از فرصت ها خوب استفاده نکردیم.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ایگور کولاکوویچ پس از ناکامی شاگردانش در نخستین مسابقه ایران در لیگ جهانی، افزود: بازی اول ایران در لیگ جهانی امسال برابر ایتالیا نایب قهرمان المپیک بود آن هم در زمین خودشان. در همه ست ها فرصت پیروزی داشتیم ولی در همه آنها این فرصت ها از دست رفت.
وی با بیان اینکه تیم ملی والیبال ایتالیا در سرویس بهتر از ایران بود، گفت: این تیم امتیازات زیادی از سرویس های پرشی به دست آوردند و در این زمینه خیلی خوب عمل کردند.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران ادامه داد: برابر ایتالیا به پیروزی نرسیدیم اما بازیکنانم در هیچ یک از لحظات بازی تسلیم نشدند و تا آخر جنگیدند. من از برخی از لحظات این بازی راضیم و بخشی هم نه. برای اولین بازی لیگ جهانی، این نتیجه رضایت بخش نیست اما از بازی بازیکنانم در بخشی از لحظات بازی راضیم.
کولاکوویچ درباره مسابقه دوم ایران در هفته نخست لیگ جهانی و دیدار با برزیل گفت: امیدوارم بازیکنان ایران روحیه جنگندگی خود را حفظ کنند و در عین حال برخی از مهارت های والیبالی خود را تقویت کنیم. فردا روزی جدید، فرصتی جدید و بازی جدیدی است.
تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه لیگ جهانی والیبال سال ۲۰۱۷ مغلوب ایتالیا میزبان گروه اول این رقابت ها شد.
اخبار مرتبط
- کاندلارو: مسابقه سختی با ایران داشتیم
- بلنجینی: جنگ تمام عیاری با ایران داشتیم
- لانزا امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران و ایتالیا
- عبادیپور: شانس، یار اصلی ایتالیا بود
- اکبری: با توجه به شرایط و تغییراتی که داشتیم، بازی خوبی بود









حبیب اله یونچی
با سلام و قبولی طاعات
۱. این دیدگاه که ایران در شروع لیگ جهانی دیر روشن می شود یک تلقین غیر حرفه ایی است.
۲. زمانی تیم ما در برابر تیمهای بزرگ خوب نتیجه میگرفت که بزرگ بازی میکرد یعنی علاوه بر سرویسهای پرشی خوب دریافتهای خوب هم داشت و دفاع خوب ضعف نسبی اسپک را می پوشاند امروز سرویس پرشی و ریسک ان جزع لا ینفک موفقیت تیمهاست وتا میرزاجانپور غفور وسایر بازیکنان روحیه زدن سرویس پرشی را نداشته باشند تیم خوب تدارک پشتیبانی و انتخاب نشده است
حبیب الله ابراهیمی
سلام – کاش یک مربی میتوانست به همه بازیکنان دل و جرات سرویس پرشی قدرتی بدهد. نمیدانم یادتان هست یا نه که چند سال پیش فرهاد قائمی توانست یک را با سرویس پرشی از روسبه بگیرد یا نه؟ ضمن اینکه عدم توان مربی در کنترل امتیازات یک سوم هرست ( یعنی امتیازات ۱۷ به بعد ) ، باعث باخت ما میشد.
homayuon
سلام
به امید موفقیت در بازی های بعد
این تیم روحیه جنگندگی و انگیزه لازم نداره امیدوارم مسائل فوتبالی وارد والبال نشده باشه