کریمی: قهرمانی کاوا قدمی مهم برای حضور قدرتمند در بازیهای کشورهای اسلامی است
مدافع میانی تیم ملی والیبال زنان ایران گفت: قهرمانی در مسابقات آسیای مرکزی (کاوا) قدمی مهم برای حضور قدرتمند در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی است.
به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، ریحانه کریمی پس از کسب مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیای مرکزی (کاوا) اظهار داشت: به کادر فنی و بازیکنان تیم ملی تبریک میگویم. این مسابقات برای تیم ایران اهمیت زیادی داشت، زیرا تیم قهرمان بهصورت مستقیم به رقابتهای قهرمانی زنان آسیا اعزام میشود.
وی افزود: رقابتهای کاوا در رنکینگ آسیایی تأثیرگذار بود و باعث شد جایگاه تیم ایران ارتقا پیدا کند. از این بابت بسیار خوشحالیم. همچنین این مسابقات نقش اردوی تدارکاتی مؤثری برای تیم ایران داشت و توانستیم تمرینات خود را در جریان بازیها پیاده کنیم. در حال حاضر برای بازیهای کشورهای اسلامی آماده میشویم و حدود بیست روز دیگر به این رقابتها اعزام خواهیم شد.
مدافع میانی تیم ملی والیبال زنان ایران خاطرنشان کرد: هدف اصلی تیم ایران حضور در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی و کسب بهترین مدال در آن مسابقات است. امیدوارم بتوانیم با قدرت در آن میدان حاضر شویم.
اخبار مرتبط
- بهنژاد بهترین پاسور جهان/ رقابت نزدیک حاجیپور با مدعیان
- تیم ملی والیبال بامداد شنبه در تهران
- قهرمانی مردان جهان ۲۰۲۵؛ ردهبندی تیمهای پنجم تا سیودوم دنیا
- قهرمانی مردان جهان؛ رونمایی از چهار تیم برتر جهان ۲۰۲۵
- بارتونک: تیم ایران آینده روشنی دارد









ارسال دیدگاه