فرهادیزاد: زنان با سختیهای بیشتری روبرو میشوند/ حفاظت از ورزشکاران در دستور کار IOC استبا حضور در وبینار نواب رئیس بانوان هیاتهای استانی والیبال
معاون سابق وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اختلاف میان ورزش زنان و مردان، گفت: در دنیا بارها شاهد تبعیض و ناعدالتی ورزشی بودهایم و زنان در مسیر موفقیت با سختیهای بیشتری روبرو میشوند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مهین فرهادیزاد معاون سابق ورزش بانوان وزیر ورزش و جوانان امروز (سهشنبه) در جریان برگزاری وبینار نواب رئیس بانوان هیاتهای استانی که با محوریت عدالت ورزشی برگزار شد، درباره تبعیضهای موجود در ورزش زنان و فاصله عمیق آن با ورزش مردان، گفت: در تمام دنیا بارها شاهد تبعیض و ناعدالتی ورزشی بودهایم. همچنان تمایل حامیان مالی برای سرمایهگذاری در بخش زنان کمتر است. زنان برای یافتن و حفظ جایگاه خود در کسب مدال، پاداش، دریافتیها و … باید بیشتر از مردان تلاش کنند و دشواریهای بیشتری متحمل شوند. خوشبختانه اقداماتی در عرصههای ورزشی برای یکسانسازی شرایط زنان و مردان انجام شده است که امیدوارم آیندگان از آن بهرهمند شوند. از همه شما میخواهم در راه پیشرفت و توسعه هرگز ناامید نشوید. ثابتقدم باشید و برای آنچه که موفقیت نامیده میشود با ناملایمات بجنگید.
وی با ذکر مثالی درباره بانوان موفق در ورزش، ادامه داد: گلاره ناظمی داور فوتسال را در نظر بگیرید. او با تحمل سختیهای فراوان حالا در میادین معتبر بینالمللی سوت میزند و با پشتکار خود عرصههای مختلف را با موفقیت پشتسر میگذارد.
وی در ادامه با محوریت موضوع حفاظت از ورزشکاران در برابر آزار، اذیت و سوءاستفاده در ورزش، سخنان خود را ادامه داد و بیان داشت: افزایش حمایت از ورزشکاران از طریق اقدامات گسترده برای حفاظت از ورزشکاران درمقابل آزار، اذیت و سوءاستفاده در ورزش یکی از اولویتهای نهادهای بینالمللی ورزشی از جمله کمیته بینالمللی المپیک است. ماموریت IOC در سالهای اخیر حفاظت از ورزشکاران و قراردادن آنها در قلب جنبش المپیک است. با توجه به آنکه مربیان افرادی بسیار نزدیک به ورزشکاران هستند که روح و جسم آنان را تحت تاثیر قرار میدهند، بنابراین باید شخصیتی مثبت و فرهیخته داشته باشند. ذینفعان ورزش موظفند که اصول کلی برای ورزش ایمن را اتخاذ کنند و خط مشیها و مراحل اجرایی را عملی و بر آنها نظارت کنند. با همه ورزشکاران با احترام رفتار کنند تا آنها از هرگونه خشونت غیر تصادفی در امان باشند.
حساسیتهای موجود در ورزش بانوان، شناخت مصادیق خشونت علیه ورزشکاران، رعایت عدالت در میان ورزشکاران، راهکارهای جلوگیری از بیتفاوتی و بیتوجهی به ورزشکاران، پیشگیری از سوءاستفاده (جسمی و جنسی)، ایجاد فضای آرام برای رشد ورزشکاران، معرفی مامور حفاظت از ورزشکاران، مسیر دشوار ورود زنان به المپیک، عدم وجود عدالت در توزیع منابع و دریافتیها از محورهای صحبتهای فرهادیزاد برای نواب رئیس هیاتهای استانی والیبال بود.
معاون سابق وزیر ورزش و جوانان در پایان به راهکارهای مختلف حفاظت از ورزشکاران اشاره کرد و گفت: بومیسازی مصادیق آزار و اذیت و سوءاستفاده و آگاهسازی ورزشکاران، تدوین راهکار مناسب برای هر یک از آسیبها، معرفی افراد امین و باتجربه به ورزشکاران و سازمانهای ورزشی به عنوان افسران محافظ با هدف نظارت و انتقال موارد احتمالی و اجرای برنامههای مستمر آموزشی برای ورزشکاران، مربیان، سرپرستان، سازمانهای ورزشی از جمله راهحلهایی است که میتوان برای جلوگیری از بروز آسیب و حفاظت از ورزشکاران از آن بهره برد.
چهارمین وبینار نواب رئیس هیاتهای استانی امروز (سهشنبه) به ریاست دکتر فریبا محمدیان نائب رئیس بانوان و با حضور دکتر مهین فرهادیزاد معاون سابق ورزش بانوان وزیر ورزش و جوانان در بستر نرم افزار اسکایروم برگزار شد.
اخبار مرتبط
- قرعهکشی لیگ برتر والیبال زنان 1400 برگزار شد
- کمیسیون مالی فدراسیون جهانی والیبال با حضور دکتر داورزنی تشکیل جلسه داد
- فرهادیزاد میهمان ویژه وبینار نواب رئیس بانوان هیاتهای استانی والیبال
- قهرمانی ساحلی ردههای سنی کشور؛ رونمایی از چهار تیم برتر زیر 18 سال
- ماموریت جدید داورزنی به عطایی؛ برنامهریزی برای المپیک 2024 پاریس آغاز شد
ارسال دیدگاه