دهمین حضور بانوان ایران در باشگاه های آسیا
هجدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های زنان آسیا در حالی از فردا (پنج شنبه) آغاز می شود که والیبال بانوان ایران دهمین حضور خود را تجربه خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، هجدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های زنان آسیا از چهارم تا دهم خردادماه در شهر «اوسکمن گورسک» کشور قزاقستان پیگیری خواهد شد.
در این رقابت ها هشت تیم شرکت کردند و تیم والیبال بانوان بانک سرمایه که در سال ۹۵ عنوان قهرمانی لیگ برتر بانوان کشورمان را به دست آورد، به عنوان نماینده ایران در این رقابت ها شرکت کرده است.
گروه بندی دور مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های زنان آسیا به قرار زیر است:
گروه اول: قزاقستان (میزبان)، تایلند، ایران و چین
گروه دوم: ژاپن، چین، ویتنام و فیلیپین
بانک سرمایه نماینده ایران در مرحله مقدماتی این رقابت ها به ترتیب به مصاف تیم های باشگاهی از تایلند، چین تایپه و قزاقستان خواهد رفت.
مهدیه خواجه کلایی، فرانک بابلیان، سودابه باقرپور، ندا چملانیان، شبنم علیخانی، زینب گیوه، مهسا صابری، مائده برهانی، نیلوفر ابراهیمی، تهمینه درگزنی، فرنوش شیخی، نیلوفر حجتی، مهتا محمدی و مهتاب رحمانی ۱۴ بازیکن شرکت کننده تیم بانک سرمایه در این رقابت ها هستند که با هدایت میترا شعبانیان به عنوان سرمربی به مصاف حریفان خواهند رفت.
دور مقدماتی هجدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های زنان آسیا روزهای پنج شنبه تا شنبه چهارم تا ششم خردادماه با ۱۲ دیدار پیگیری خواهد شد.
روز یکشنبه هفتم خردادماه تیم های شرکت کننده استراحت دارند و روز دوشنبه هشتم خردادماه مرحله پلی آف این رقابت ها برگزار می شود که تیم های اول تا چهارم گروه نخست دور مقدماتی به صورت ضربدری با چهار تیم گروه دوم مسابقه می دهند.
تیم های برنده مرحله پلی آف در مرحله نیمه نهایی و نهایی (روزهای سه شنبه و چهارشنبه نهم و دهم خردادماه) برای رتبه های اول تا چهارم بازی می کنند و بازنده های مرحله پلی آف نیز برای کسب رتبه های پنجم تا هشتم مسابقه خواهند داد.
سال گذشته و در هفدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های زنان آسیا که شهریورماه به میزبانی فیلیپین برگزار شد، ۱۲ تیم شرکت کردند که رتبه بندی نهایی آن به قرار زیر شد:
۱. ان ای سی ژاپن
۲. بایا ارمی چین
۳. بانکوک گلس تایلند
۴. آلتای قزاقستان
۵. بانک سرمایه ایران (تیم ملی بانوان ایران)
۶. پست بانک ویتنام
۷. فوتون فیلیپین
۸. تی گرند چین تایپه
۹. ۲۵ آوریل کره شمالی
۱۰. جاکارتا الکتریک اندونزی
۱۱. کوای تاسینگ هنگ گنگ
۱۲. مالزی
** دهمین حضور نماینده باشگاهی زنان ایران
سال ۱۹۹۹ نخستین دوره مسابقات والیبال قهرمانی زنان آسیا برگزار شد که با قهرمانی کره جنوبی به پایان رسید. این مسابقات در سال ۲۰۰۳ برگزار نشد و امسال (۲۰۱۷) هجدهمین دوره این رقابت ها برگزار می شود.
چین با هفت مدال طلا، پنج نقره و سه نشان برنز پرافتخارترین کشور این رقابت ها است که در ۱۵ دوره از مسابقات بر روی سکو رفته است.
نمایندگان باشگاهی زنان تایلند تا کنون در این رقابت ها ۱۲ بار بر روی سکو رفتند که سهم هر رنگ مدال آنان چهار است و در رده دوم پرافتخارترین کشورها در این مسابقات قرار دارند.
ژاپن نیز ۱۲ مدال در این رقابت ها کسب کرده است که شامل سه طلا، چهار نقره و پنج برنز است و در رده سوم مدال آوران باشگاه زنان آسیا قرار دارد.
والیبال زنان ایران از سال ۲۰۰۸ سابقه حضور در این رقابت ها را دارد که تیم های ذوب آهن (دو دوره)، سایپا (یک دوره) ، پرسپولیس (یک دوره) و گیتی پسند (دو دوره)، دانشگاه آزاد (یک دوره)، متین ورامین (یک دوره)، تیم ملی (یک دوره با حمایت بانک سرمایه) به عنوان نماینده ایران جمعا ۹ دوره در این رقابت ها شرکت داشتند.
تیم بانک سرمایه به عنوان هشتمین نماینده ایران در دهمین حضور والیبال زنان ایران در هجدهمین دوره مسابقات قهرمانی باشگاه های آسیا شرکت می کند.
بهترین عنوان های به دست آمده ایران در این رقابت ها عنوان پنجمی سال ۲۰۱۶ از سوی تیم ملی و ششمی در سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ از سوی پرسپولیس و گیتی پسند است.
جدول مدال آوران مسابقات والیبال قهرمانی زنان باشگاه های آسیا به قرار زیر است:
۱۹۹۹: کره جنوبی – تایلند – چین
۲۰۰۰: چین – ژاپن – نماینده دوم چین
۲۰۰۱: چین – ژاپن – تایلند
۲۰۰۲: ژاپن – تایلند – قزاقستان
۲۰۰۴: قزاقستان – چین – چین تایپه
۲۰۰۵: چین – چین تایپه – کره جنوبی
۲۰۰۶: چین – چین تایپه – تایلند
۲۰۰۷: قزاقستان – تایلند – ژاپن
۲۰۰۸: چین – تایلند – ژاپن ( ذوب آهن ایران هشتم)
۲۰۰۹: تایلند – چین – ژاپن (سایپا ایران هشتم)
۲۰۱۰: تایلند – قزاقستان – ژاپن ( ذوب آهن ایران هشتم)
۲۰۱۱: تایلند – چین – قزاقستان (پرسپولیس ایران ششم)
۲۰۱۲: چین – ژاپن – تایلند (گیتی پسند ایران ششم)
۲۰۱۳: چین- قزاقستان – ژاپن (گیتی پسند ایران هشتم)
۲۰۱۴: ژاپن – چین – قزاقستان (متین ورامین ایران هفتم)
۲۰۱۵: تایلند – ژاپن – چین (دانشگاه آزاد نهم)
۲۰۱۶: ژاپن – چین – تایلند (تیم ملی با حمایت بانک سرمایه پنجم)
۲۰۱۷:؟؟
اخبار مرتبط
- علیخانی: با روحيه و انگيزه زیادی آمده ایم تا بهترین عنوان را کسب کنیم
- شعبانیان: با تمام قدرت به مصاف رقبا خواهیم رفت
- آغاز تمرینات شاگردان کولاکوویچ در تهران
- طلوع کیان: اعتراض ایران به نقض قانون/ ایتالیا یا آرژانتین فرقی نمی کند
- اعتراض ایران و تغییر گروه بندی قهرمانی نوجوانان جهان
ارسال دیدگاه