خوش خبر: نبود آنالیزور، لوزانو را کلافه و نگران کرده است
سرپرست تیم ملی والیبال گفت: هنوز مشکل آی دی کارت نوید مشجری آنالیزور تیم ملی والیبال حل نشده است و این موضوع لوزانو را کلافه و نگران کرده است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سی و یکمین دوره بازی های المپیک از ۱۶ مردادماه به میزبانی شهر ریودوژانیرو برزیل آغاز می شود.
سرپرست تیم ملی والیبال درباره آخرین وضعیت تیم و بازیکنان گفت: بازیکنان پس از پیروزی برابر کوبا در دیدار تدارکاتی شب گذشته در شرایط خوبی هستند، اما هنوز مشکل آنالیزور تیم ملی والیبال حل نشده است و این موضوع سرمربی تیم ملی را کلافه و نگران کرده است.
امیر خوش خبر تصریح کرد: حضور آنالیزور در رشته ورزشی والیبال بسیار ضروری است و نگرانی سرمربی تیم ملی نیز بجاست چون اگر آنالیزور نباشد، نمی توانیم ارزیابی دقیق و جدیدی از حریفان برای مسابقات پیش رو داشته باشیم.
سرپرست تیم ملی والیبال تصریح کرد: آی دی کارت نوید مشجری اگر صادر نشود وی نمی تواند در جایگاه آنالیزور ها در سالن قرار گیرد و حتی اگر موفق به خرید بلیت مسابقات برای وی شویم، باز هم نمی تواند در بین تماشاگران آنالیز همزمان انجام دهد زیرا شرایط کار فراهم نیست.
مراسم افتتاحیه سی و یکمین دوره بازی های المپیک روز جمعه ۱۵ مردادماه برگزار می شود و بازی ها این دوره از ۱۶ مردادماه آغاز می شود. ملی پوشان والیبال ایران ساعت ۲۲ و ۳۵ دقیقه روز ۱۷ مردادماه به وقت محلی و ساعت ۶ و پنج دقیقه صبح ۱۸ مردادماه به وقت تهران در نخستین مسابقه خود در بازی های المپیک به مصاف تیم ملی آرژانتین می روند.
اخبار مرتبط
- پیروزی تیم ملی والیبال برابر کوبا در دیداری تدارکاتی
- تیم ملی والیبال بانوان ایران در کانون توجه رسانه های اسلوونی
- نماینده اسلوونی مغلوب شاگردان مایدا شد
- بازگشت تیم ملی والیبال دختران جوان به ایران
- شاهمیری: تیم ایران شخصیت المپیکی دارد









بابک سالاری
با عرض سلام و خسته نباشید لطفا آخرین خبر از وضعیت آی دی کارت آنالیزور تیم خوب والیبال کشور عزیزمان را منتشر کنید من به عنوان یک ایرانی و مطمئنا همه والیبال دوستان از این موضوع نگران هستند ممنون میشم . امیدوارم که این مشکل حل شود زیرا بعد از چندین سال برای اولین بار رفتن به المپیک حیف است که با نبود آنالیزور شیرازه تیم از هم بپاشد . منتظر خبرتان هستیم . با تشکر.
BrettOrarm
wh0cd2067323 triamterene no rx generic proscar lasix prices acyclovir
BrettOrarm
wh0cd469083 info buy eldepryl keflex desyrel dipyridamole omnicef ponstel
BrettOrarm
wh0cd469083 zetia over the counter buy vardenafil crestor 10 mg