تایم اوت/ از ویروسی واگیردار به نام استرس تا حمایت و تشویق یک تماشاگر خاص
دومین مسابقه تیم ملی والیبال جوانان دختر ایران هم سپری شد و سرانجام ملیپوشان برای دو ست متوالی بر ویروس همه گیر استرس فائق آمدند و بازی خوبی برابر حریف قدرتمند خود به نمایش گذاشتند.
در تیمهای پایه آنچه بیش از هرچیز میان بازیکنان مشهود است، استرس بیش از حد بازیکنان پیش از آغاز هر مسابقه است چرا که در سالهای اخیر به دلیل کسب موفقیتهایی چون نایب قهرمانی نوجوانان و قهرمانی جوانان پسر و ارتقای جایگاه دختران نوجوان در ردهبندی قهرمانی آسیا، نگاهها به سمت مسابقات ردههای سنی جلب شده و فشار اطرافیان باعث شده بازیکنان پیش از هر مسابقه مدتی را برای کاهش استرسهایشان اختصاص دهند. استرسهایی که گاه کنترل شدنی نیست و عملکرد و نتایج تیم را غیرقابل باور میکند.
ویروسی همه گیر که خیلی زود تمام بازیکنان را گرفتار خود میکند و در ذهن آنها مدام جمله نمیتوانم را تکرار میکند. در این میان موفقترها آن بازیکنانی هستند که با کنترل خوب احساسات خود تلاش میکنند فارغ از توجه به نتیجه، بازی باکیفیتی از خود ارائه دهند.
تیمی که بیش از چهار ماه تمریناتی خوب را پشت سر گذاشته و به ناگاه تبدیل به تیمی ضعیف میشود که عرق سرد را بر پیشانی مربی مینشاند.
دختران جوان ایران هم در مسابقه با تایلند؛ حریفی قدرتمند که جزء اولین تیمهای آسیاست با کنترل هیجانات و استرسهای خود دو ست تماشایی از بازی خود برای تماشاگران به یادگار گذاشتند تا یادشان بماند که گاهی مسابقه دو برنده دارد اول تیمی که بیشترین امتیاز را گرفته و دوم تیمی که هرچند توان کمتری داشته با ارائه بازی خوب حریف را به چالش کشیده است.
ناگفته نماند که تشویقهای یک تماشاگر خاص در این دیدار کمک بزرگی به دختران کشور کرد. هدیه طالعی که در دیدار قبل برابر ویتنام آسیب دیده بود در کنار زمین روی صندلی چرخ دار تمام تلاشش را برای تشویق هم تیمی هایش به کار گرفته بود تا شاید قوت قلبی باشد تا والیبالیستهای کشورمان برابر حریف جسورتر ظاهر شوند.
البته تیمی امتیازات را از آن خود میکند که تلاش بیشتری هم کرده؛ همچون تایلندیها که از ساعت ۷ صبح تمرینات کششی و تاکتیکی را در محوطه باز هتل آغاز کردند تا برای دیدار با حریف امروزشان آمادهتر شوند.
دو مسابقه تیم ملی کشورمان در مرحله مقدماتی مسابقات قهرمانی جوانان دختر آسیا سپری شده و تا لحظاتی دیگر کادر فنی و بازیکنان به تماشای دیدار استرالیا با چین خواهند نشست چرا که این تیم حریف احتمالی ایران در مرحله بعد خواهد بود و باید دید دختران سرانجام با غلبه بر تفکرات منفی و ویروس استرس موفق به کسب اولین پیروزی خود خواهند شد یا خیر؟
اخبار مرتبط
- مومنیمقدم: هر کشوری آرزوی داشتن چنین جوانانی دارد/ برای رسیدن به سطح اول جهان باید برنامه ۴ یا ۸ ساله داشته باشیم
- داخم: بهدنبال ترسیم راه پیشرفت هستیم/ هدفم ایجاد ساختار آموزشی استاندارد است
- نجاتی: تا شروع مسابقات هفت دیدار تدارکاتی خواهیم داشت
- کوکجیلی: همه بازیها حکم فینال دارد/ باید بهترین خودمان باشیم
- مهدیان: پیشرفت قابل توجهی داشتیم/ ژاپن و کره جدیترین حریفان هستند
ارسال دیدگاه