بانک سرمایه دوازدهمین طلای ایران در آسیا را ضرب کرد
تیم والیبال بانک سرمایه با شکست نماینده ژاپن در مرحله نهایی رقابت های قهرمانی آسیا، دوازدهمین طلا ایران و دومین عنوان قهرمانی خود در این رقابت ها را به دست آورد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، هجدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاههای مردان آسیا که از هفتم تیرماه به میزبانی ویتنام آغاز شده بود، امروز (پنج شنبه) با قهرمانی بانک سرمایه به پایان رسید.
در دیدار نهایی این رقابت ها تیم والیبال بانک سرمایه به مصاف تویودای ژاپن رفت و در سه ست متوالی با امتیازهای ۳۹ بر ۳۷، ۲۵ بر ۱۴ و ۲۵ بر ۲۳ به پیروزی رسید تا برای دومین بار مقام قهرمانی این رقابت ها را به دست آورد.
بانکی ها در این دوره از رقابت ها شش بار به میدان رفتند و در همه بازی ها برابر حریفان به پیروزی رسیدند تا والیبال ایران برای دوازدهمین بار بر روی سکو نخست آسیا در رقابت های باشگاه های قاره کهن قرار گیرد و سهمیه حضور در رقابت های جهانی سال ۲۰۱۸ را نیز به دست آورد.
مهدی مهدوی، سید محمد موسوی، عادل غلامی، شهرام محمودی، لوگاس ژیگادلو، فرهاد قائمی، میلاد عبادی پور، فرهاد ظریف، قاسم کارخانه، علی شفیعی، علیرضا جلالی، مجتبی یوسفی، بهزاد حیدری شاهی و رحمان داوودی ۱۴ بازیکن تیم بانک سرمایه در هجدهمین دوره رقابت های قهرمانی باشگاه های آسیا بودند.
همچنین مصطفی کارخانه به عنوان سرمربی، مصطفی منطقی (سرپرست)، سیامک افروزی (پزشک)، محمدرضا تندروان و کامبیز یعقوبی (مربیان)، رضا زینل زاده (مربی بدنساز)، علیرضا پیشیاره (ماساژور) و علی تاج الدین به عنوان آنالیزور تیم بانک سرمایه را در این رقابت ها همراهی کردند.
در دیدار رده بندی این رقابت ها نیز تیم العربی قطر سه بر یک نماینده قزاقستان را شکست داد و به مدال برنز دست یافت تا نسبت به سال گذشته یک پله نزول را تجربه کرده باشد. العربی در سال ۲۰۱۶ در دیدار نهایی مغلوب بانک سرمایه شد و به عنوان نایب قهرمانی رسید.
اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران در هانوی نیز از جمله تماشاگران دیدار بانک سرمایه و تویودای ژاپن در مرحله نهایی رقابت های قهرمانی باشگاه های آسیا بودند.
نمایندگان ایران تا کنون ۱۹ مدال شامل ۱۲ طلا، چهار نقره و سه برنز در رقابت های باشگاه های آسیا به دست آوردند.
تیم پیکان با کسب ۱۱ عنوان از جمله ۷ مقام قهرمانی در سالهای ۲۰۰۲، ۲۰۰۶، ۲۰۰۷، ۲۰۰۸ ، ۲۰۰۹، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱، دو نایب قهرمانی در سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۰۴ و دو مقام سومی در سال های ۱۹۹۹ و ۲۰۱۵ در این مسابقات به عنوان پرافتخارترین تیم آسیا شناخته می شود.
تیم های بانک سرمایه با دو مقام قهرمانی در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷، صنام با یک قهرمانی در سال ۲۰۰۴ و یک نایب قهرمانی در سال ۲۰۰۲، متین ورامین با یک قهرمانی سال ۲۰۱۴، تیم سایپا با یک مقام نایب قهرمانی در سال ۲۰۰۵ و تیم کاله مازندران با یک مقام قهرمانی در سال ۲۰۱۳ و یک عنوان سومی در سال ۲۰۱۲ به کار خود در این مسابقات پایان دادند.
نمایندگان کشورمان تنها در سال ۲۰۰۱ نتوانستند صاحب مدال شوند و ضمن اینکه این مسابقات در سال ۲۰۰۳ هم برگزار نشد. همچنین در برخی دوره ها دو نماینده از ایران در این رقابت ها حضور داشتند.
اخبار مرتبط
- قهرماني باشگاه هاي آسيا؛ عنوان پنجمي به البحري رسيد
- قهرماني مردان آسيا؛ ايران حريفان خود را شناخت
- ژیگادلو: عبادی پور به عنوان یک بازیکن بزرگ به لهستان می رود
- قهرماني باشگاه های آسیا؛ تيم هاي نهم تا سيزدهم مشخص شدند
- ليگ جهاني؛ صعود آمريكا به مرحله نيمه نهايي
ارسال دیدگاه