ایران ٢ – کانادا ٣؛ شکست در ماراتن صوفیه
تیم ملی والیبال ایران در دومین بازی خود از مرحله دوم مسابقات قهرمانی جهان از کانادا شکست خورد.
تیم ملی والیبال ایران در دومین بازی خود از مرحله دوم مسابقات قهرمانی جهان که در ایتالیا و بلغارستان در حال برگزاری است با نتیجه ۳ بر دو از کانادا شکست خورد.
ایگور کولاکوویچ، سرمربی تیم ملی والیبال ایران برای شروع بازی مقابل کانادا از سعید معروف، امیر غفور، میلاد عبادی پور، جواد معنوی نژاد، علی شفیعی، سید محمد موسوی و مهدی مرندی (لیبرو) استفاده کرد. این بازی برای هر ۲ تیم ایران و کانادا، سرنوشت ساز بود و برنده این بازی همچنان به صعود به مرحله سوم می توانست امیدوار باشد. بازیکنان ایران شروع چندان خوبی نداشتند ولی با وجود قدرت خط حمله تیم ملی کانادا توانستند تا امتیازات پایانی پا به پای حریف امتیاز بگیرند. به نظر می رسید بازیکنان ایران همچنان تحت تاثیر شکست غیر منتظره روز گذشته مقابل بلغارستان بودند که البته تا حدودی هم طبیعی بود. ست اول به نتیجه ۲۵ بر ۲۰ به سود کانادا به پایان رسید.
ست دوم برای بازیکنان ایران، متفاوت از ست نخست شروع شد و با بازگشت اعتماد به نفس به بازیکنان، آنها راحت تر و با استرس کمتری بازی را پیگیری کردند. جای خالی که سعید معروف با پنجه در زمین حریف انداخت و تک دفاع زیبای جواد معنوی نژاد، امتیازهای ۲۳ و ۲۵ را برای ایران در این ست به ارمغان آوردند. نتیجه این ست ۲۰ بر ۲۵ به سود ایران بود.
در ست سوم باز هم جریان بازی مثل ست اول شد. بازیکنان کانادا متوجه شده بودند که راه شکست دادن ایران، فشار آوردن از طریق سرویس روی دریافت ایران بود. آنها با همین حربه امتیازات مکرری از ایران گرفتند و در نهایت ۲۵ بر ۱۵ برنده شدند. کولاکوویچ از اوابط ست به معروف، موسوی و غفور استراحت داد و محمد وادی، امیرحسین توخته و صابر کاظمی وارد زمین شدند.
در ست چهارم تیم ایران شروع خوبی نداشت اما سرویس های فوق العاده توخته ایران را به جریان بازی برگرداند و در نهایت ملی پوشان ایران با نتیجه ۲۵ بر ۲۳ توانستند به پیروزی دست پیدا کنند.
ست پنجم نیز با برتری کانادا در امتیازات ابتدایی همراه بود اما ایران در دو مرحله توانست اختلافات را جبران کند و به کانادا برسد اما در نهایت این کانادا بود که توانست این دیدار سخت و جذاب را به سود خود و با امتیاز ۱۵ بر ۱۲ به پایان برساند.
تیم ملی ایران در بازی سوم خود، فردا یکشنبه به مصاف آمریکا می رود.
اخبار مرتبط
- كعبي زاده: بانوان ايران در مسير درست و پيشرفت قرار گرفته است
- برهاني: ست اول مقابل كره رويايی بوديم
- شكوفه صفري تست دوپينگ داد
- مهسا صابري: تا لحظه آخر مقابل كره جنگيديم
- فیلیپین با غلبه بر قزاقستان نهم شد









کیمیا
سلام خسته نباشید میگم به تیم ایران که همیشه خود را نشان میدهند جلو تیم های قوی انشاالله که بازی فردا را برنده میشن یک سوال داشتم الان تیم ایران به مرحله سوم صعود میکنه یا نه
کیمیا
بعد ببخشید چرا بازیکنان شماره تماس خود را در سایت اینترنتی یا غیره نمیگذارند که مردم بتوانند از انها در مورد والیبال مشورت بگیرند
رضا
سلام اخه این مربی چقدر ترسوهه من تا دو ست اول اصلا ندیدم سرویس سرعت بالا بزنن اما در ست سوم فقط چند تا ست سرعت بالا زدن ست رو بردن مشکل ما فقط مربیه و تمام جمعش کنید بره
محسن
چرا شفیعی با آمار دفاع روی تور صفر باید بیشترین بازی را دشته باشه و به موسوی بازی نرسد -این مربی را از کجا پیدا کردید
ارحان آبين
آقای ضیایی رییس محترم فدراسیون به عنوان همشهریتون باید بگم که دوران دار و دسته سعید معروف و موسوی و غفور و عبادی دیگه تموم شده اینا دیگه حال بازی کردن رو ندارند ارزش پیراهن تیم ملی تو قهرمانی جهان خیلی زیاده مربی هم که اوردین کوره و آمادگی بازیکنان نوجوان مارو ندید دیدید که توخته تو ست چهارم بازی چه اماده بود اگه تماما تیم نوجوانانمون رو که قهرمان جهان شدند رو بیه این مسابقات می آوردیم بهتر نتیجه میگرفتیم و اعتماد به نفس نوجوانان بالاتر میرفت این مربی بیحالی غفور و شفیعی رو ندید که توانی براشون نمونده بازی کنند همش به دفاع زدند نباید پول مملکت رو برای کسی که بیغیرت بازی میکنه خرج کنید
Ahmad
شما بفرمایید که اقای کولاکوویچ چه کاری برای تیم ایران کرده؟
چقدر از اون کواچ و لوزانو بهتر بوده؟
حداقل اونا علائم حیاتی نشون می دادن
اینکه زنده بودنش هم محل تردید است